Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος Κασάπογλου

Shop

Online τεστ ακοής

eartest514 450

Online Τεστ Ακοής

Το διαδικτυακό τεστ ακοής ReSound είναι ένας γρήγορος τρόπος για να μετρήσετε πόσο καλά ακούτε. Σε μόλις 3 λεπτά, μπορείτε να δοκιμάσετε την ικανότητά σας να διακρίνετε συγκεκριμένες λέξεις και αριθμούς σε ένα θορυβώδες περιβάλλον. Συνιστούμε να κάνετε το τεστ ακοής σε μια ήσυχη περιοχή χωρίς διακοπές. Θα έχετε την επιλογή να κάνετε το διαδικτυακό τεστ ακοής χρησιμοποιώντας τα ηχεία ή τα ακουστικά της συσκευής σας.

Πώς λειτουργεί το δωρεάν διαδικτυακό τεστ ακοής

Πριν ξεκινήσετε το διαδικτυακό τεστ ακοής χρειαζόμαστε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το φύλο και την ηλικία σας και να βεβαιωθούμε ότι οι ρυθμίσεις ήχου έχουν προσαρμοστεί σωστά.

  • Βρείτε μια ήσυχη περιοχή για να ολοκληρώσετε το τεστ ακοής.
  • Επιλέξτε αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε ηχεία ή ακουστικά της συσκευής σας. Τα ακουστικά θα σας παρέχουν πιο ακριβή αποτελέσματα και, σε αντίθεση με τα ηχεία της συσκευής, θα δοκιμάσουν το δεξί και το αριστερό αυτί σας ξεχωριστά.
  • Βεβαιωθείτε ότι η ένταση είναι ενεργοποιημένη και ρυθμίστε σε ένα άνετο επίπεδο.

 

Αυτό το διαδικτυακό τεστ ακοής θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε δυσκολίες στην κατανόηση της ομιλίας σε θόρυβο.

  • Θα ακούσετε διαφορετικούς συνδυασμούς λέξεων πρώτα και μετά αριθμούς, πάντα σε ομάδες των τριών, ενώ ο θόρυβος του φόντου ποικίλλει.
  • Επιλέξτε τα τρία πράγματα που ακούτε επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο ή αριθμό που εμφανίζεται στα αριστερά.
  • Εάν αποσπαστείτε και χάσετε μία από τις λέξεις, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί επανάληψης για να επαναληφθεί ο τελευταίος συνδυασμός.
  • Εάν χρησιμοποιείτε ακουστικά, θα γίνει τεστ ακοής τόσο για το δεξί όσο και για το αριστερό αυτί.
  • Τέλος, εάν χρησιμοποιείτε ακουστικά βαρηκοΐας, συνιστούμε να τα αφαιρέσετε ενώ κάνετε το τεστ.

 

Το διαδικτυακό τεστ ακοής ReSound δεν αντικαθιστά την επίσκεψη σε επαγγελματία ακοής και δεν αποτελεί ιατρική διάγνωση. Εάν πιστεύετε ότι αντιμετωπίζετε απώλεια ακοής, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ειδικό στην ακοή που μπορεί να κάνει μια πιο ολοκληρωμένη εξέταση.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας, την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.