Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος Κασάπογλου

Shop

Mobile Apps

Συνδεθείτε με ό,τι σας συνδέει

3d app subpage 1350x1000 battery

ReSound Smart 3D

Μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της μπαταρίας των επαναφορτιζόμενων ακουστικών σας και να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν χρειάζονται επαναφόρτιση.

Κατά τη φόρτιση, η εφαρμογή παρακολουθεί την πρόοδο και σας ενημερώνει όταν είναι έτοιμες για χρήση.

resound smart app support iphone iwatch

ReSound Smart

Εξατομικεύστε την εμπειρία ακοής σας

Εάν διαθέτετε ακουστικό βαρηκοΐας ReSound, η εφαρμογή ReSound Smart θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε διακριτικά τα ακουστικά βαρηκοΐας σας στο μοναδικό σας γούστο.

Η εφαρμογή λειτουργεί με iPhone®, iPad® και iPod touch® και επιλεγμένες συσκευές Android.

  • Χρησιμοποιήστε το με τα ακουστικά βαρηκοΐας ReSound LiNX², ReSound ENZO², ReSound LiNX, ReSound ENZO ή ReSound UpSmart
  • Δημιουργήστε και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις ήχου
rs control 3d app iphone 7 rectangular

ReSound Control

Ελέγξτε το ακουστικό σας με μια εφαρμογή.

Οι εφαρμογές ReSound παρέχουν διακριτικό έλεγχο για να κάνετε προσαρμογές στα ακουστικά σας.

Η εφαρμογή ReSound Control επιτρέπει στο smartphone σας να ρυθμίζει την ένταση των ακουστικών σας γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε φυσικά το ακουστικό βαρηκοΐας.

resound relief iphone new iphone

ReSound Tinnitus Relief

Η εφαρμογή ReSound Relief είναι μια από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές ακουστικών βαρηκοΐας στην αγορά για την ανακούφιση και τη διαχείριση των εμβοών.

Ως μέρος ενός προγράμματος διαχείρισης εμβοών, η εφαρμογή ReSound Relief προσφέρει έναν συνδυασμό ηχοθεραπείας, χαλαρωτικές ασκήσεις, διαλογισμό και καθοδήγηση, όποτε θέλετε και όπου κι αν βρίσκεστε.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας, την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.