Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος Κασάπογλου

Shop

Δωρεάν επίσκεψη κατ’ οίκον

Η εταιρία “Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος” έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους πάσχοντες συνανθρώπους μας δημιούργησε την υπηρεσία “επίσκεψη κατ’ οίκον”. Με την υπηρεσία αυτή καλύπτει και όλους όσους αδυνατούν να επισκευθούν τα πολλά πλέον σημεία εξυπηρέτησης της εταιρίας μας.

Η καθιέρωση της υπηρεσίας “επίσκεψη κατ’ οίκον” αποτέλεσε το κύριο μέλημα της εταιρίας για την προσφορά ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης στους πελάτες της. Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα της εταιρίας ή των κατά τόπους καταστημάτων ή το κατάστημα που προμηθευτήκατε το ακουστικό σας και ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας επισκευθεί για να επιλύσει το πρόβλημά σας και να σας παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια. 

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας και όλους όσους επιθυμούν να προμηθευτούν νέο ακουστικό βαρηκοΐας και αδυνατούν, να επισκεφθούν κάποιο από τα κέντρα μας.

Οι επιστήμονες και ειδικοί της εταιρίας “Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος”, διαθέτοντας εξειδικευμένη γνώση στα προβλήματα ακοής, στις επιπτώσεις στην ψυχολογία, την κοινωνικότητα, και την προφορική επικοινωνία του βαρήκοου συνανθρώπου μας, μελετούν κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνουν τις ενδεικνυόμενες εφαρμογές με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπό μας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας, την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.