Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος Κασάπογλου

Shop

Δωρεάν έλεγχος της ακοής σας

Τα “Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος” προσφέρουν πλήρη αξιολόγηση της ακοής σας εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωσή σας, από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας.

Η αξιολόγηση της ακοής σας ξεκινά με ένα πλήρες ιστορικό της υγείας σχετικά με την ακοή σας, η οποία  περιλαμβάνει όλες τις απαντήσεις, σε τυχόν ερωτήσεις σας, από τους συμβούλους μας.

Μετά την εκτέλεση της αξιολόγησης του καναλιού του αυτιού σας ο σύμβουλός σας θα κάνει μια πλήρη αξιολόγηση της ακοής σας. Αυτή η αξιολόγηση αποτελείται από μια σειρά δοκιμών για να προσδιοριστεί εάν υπάρχει απώλεια ακοής, η σοβαρότητά της και εάν είναι απαραίτητη η ενίσχυση της ακοής σας.

Ο σύμβουλος σας θα σας εξηγήσει αναλυτικά τα αποτελέσματα των δοκιμών με απλό και σαφή τρόπο.

Ο σύμβουλός μας θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας, ώστε να μπορείτε να λάβετε μία τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με τις ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης ακοή σας για να απευθυνθείτε σε ειδικό ιατρό ΩΡΛ.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας, την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.