Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος Κασάπογλου

IMG 6094

Ακουστικά Βαρηκοΐας που αγγίζουν την τελειότητα, κατασκευασμένα στην Δανία. Όταν ο Dr. Rodney Perkins το 1943 κατασκεύασε την Resound, δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι η εταιρεία θα είχε τεράστια ανάπτυξη, τόσο στα ακουστικά, όσο και στην ευρεία ρύθμιση φάσματος προϊόντων, σε όλο τον κόσμο. Βασίζεται στην εξελιγμένη τεχνολογία της οργανικής ακοής, προσφέροντας αυτοπεποίθηση, στην δεύτερη σημαντικότερη αίσθηση του ανθρώπου που είναι η ακοή.

Τα Ακουστικά Κέντρα Κασάπογλου, από το 1987, με διαθέσιμα μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία και Αλβανία, πρωτοπορεί και εξελίσσεται, χρησιμοποιώντας όλα τα νέα υπερσύγχρονα προϊόντα και νέες μεθόδους εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοΐας. 
Εγγύηση τους, είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η δωρεάν υπηρεσία επίσκεψη κατ’ οίκον, η ψυχολογική υποστήριξη, η υπευθυνότητα και η ποιότητα ζωής, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2024, η εταιρεία Κασάπογλου, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, διήμερο σεμινάριο στο Porto Pallas της Θεσσαλονίκης, με τον Jonas Heinemann και την Eva Lilja από την Κοπεγχάγη της Δανίας. 
Στο τέλος του Σεμιναρίου, έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας, όπου το φλουρί το κέρδισε ο Τεχνικός της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Κυριαζόπουλος και από τους συνεργάτες μας, ο Ασημάκης Κατσούλας από την Καλαμάτα. 
Παρευρέθηκαν συνεργάτες από όλα τα μαγαζιά της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Σέρρες, Δράμα, Μουδανιά και του Εξωτερικού: Κύπρο και Αλβανία, καθώς και συνεργάτες της εταιρείας Κασάπογλου, από Γιαννιτσά, Γρεβενά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Λάρισα και Καλαμάτα. 
Την Αθήνα και Κύπρο εκπροσώπησε ο Ανέστης Κασάπογλου.
Την Κρήτη, ο Γιώργος Βαρδάκης, συνεργάτης και Υπεύθυνος των Ακουστικών Κέντρων Κρήτης. 
Την Θεσσαλονίκη, η διορατική και αποτελεσματική Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Δήμητρα Κασάπογλου, η Μαρκέλλα και Κατερίνα Κασάπογλου.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου, Αγησίλαος Κασάπογλου, που είναι ο εμπνευστής και η ψυχή του Ομίλου, αφού ευχαρίστησε τον Εμπορικό Διευθυντή Μπάμπη Γαϊτανίδη, για την άψογη διοργάνωση του Σεμιναρίου και όλους τους συνεργάτες για την συμμετοχή τους, ευχήθηκε στον καθένα ξεχωριστά, μία Καλή Χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες.
Ευχάριστη έκπληξη, η γενέθλια τούρτα του Γιώργου Βαρδάκη συνεργάτη των Ακουστικών Κέντρων Κρήτης.

Η Εμπιστοσύνη, η Ικανοποίηση και η Αγάπη των πολιτών στην εταιρεία Κασάπογλου, είναι η δύναμη για να προχωράει μπροστά και να στοχεύει ψηλά!!

ΕΓΓΡΑΦΗ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας, την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.