Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος Κασάπογλου

gn 631 400x264 1

Στις 6-9 Νοεμβρίου παραβρεθήκαμε στο Hear More 2019 που πραγματοποιήθηκε στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Το Hear More 2019 είχε φέτος & μία διαφορετική αξία καθώς η GN Group γιόρτασε τα 150 χρόνια εξέλιξης και καινοτομίας.

Σε αυτό το εορταστικό κλίμα είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε μαζί με 115 επιλεγμένους συμμετέχοντες – συνεργάτες της GN Group. Η τιμή όμως ήταν ακόμη μεγαλύτερη για τα Ακουστικά Κέντρα Κασάπογλου καθώς βραβευτήκαμε με το Hearing More Award – Hearing Centers of Greece!

Είμαστε δίπλα σας από το 1987 με μοναδικό στόχο την παροχή υπηρεσιών και εξειδικευμένων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, για την υποβοήθηση της ακοής. Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας, προσφέρει με υπευθυνότητα τις πλέον ολοκληρωμένες και κατάλληλες λύσεις σε προβλήματα ακοής λειτουργίας με την χρήση της υπερσύγχρονης τεχνολογίας και αυτό το βραβείο όπως θα βλέπετε & από τις φωτογραφίες μας γέμισε χαρά & αισιοδοξία ότι η σωστή & η ποιοτική δουλειά πάντα επιβραβεύεται. Making Life Sound Better!

ΕΓΓΡΑΦΗ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας, την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.