Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος Κασάπογλου

Shop

Δωρεάν συντήρηση

Η εταιρία “Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος” δίνοντας έμφαση στην διασφάλιση της ποιότητας της ζωής των πελατών της έχει καθιερώσει ένα σύνολο διαδικασιών.

Σε αυτές ανήκει και η καθιέρωση δωρεάν συντήρησης (service) των ακουστικών βαρηκοΐας των πελατών μας καθ’ όλη την διάρκεια της παρεχόμενης εγγύησης. Πιο αναλυτικά, οι πελάτες μας θα πρέπει να επισκέπτονται κάθε έξη μήνες κάποιο κέντρο μας για να ελέγχουμε και να συντηρούμε το ή τα ακουστικά τους.

Για τους πελάτες μας οι οποίοι για λόγους υγείας αδυνατούν να επισκεφθούν ένα από τα κέντρα μας τότε την υπηρεσία αυτή υπηρετούν οι τεχνικοί μας της υπηρεσίας “κατ΄οίκον εξυπηρέτηση”. Οι πελάτες μας μπορούν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους κέντρα μας, ή το πλησιέστερο σε αυτούς, και να κλείνουν τα ραντεβού τους.

Χαρά μας να αισθάνεστε σιγουριά και ασφάλεια. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι σας προβληματίζει. Δεν υπάρχουν ενοχλητικές ερωτήσεις, υπάρχουν μόνο ενοχλητικές απαντήσεις.

Η εταιρία μας εγγυάται όχι μόνο την ποιότητα των ακουστικών βοηθημάτων που σας προμήθευσε αλλά και την αρμονική λeιτουργία τους ώστε να σας παρέχεται η μεγαλύτερη το δυνατόν ποιότητα ακοής.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας, την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.