Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος Κασάπογλου

Shop

Εταιρία

Ακουστικά Κέντρα
Κασάπογλου

sound

Η εταιρία “Κασάπογλου Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος” αξιοποιώντας την αλματώδη ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας όλες τις νέες μεθόδους εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας, όλα τα νέα υπερσύγχρονα προϊόντα που βελτιώνουν διαρκώς την ποιότητα ακοής, την ποιότητα της ζωής και εγγυάται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

store crete
store 2

Η εταιρία “Κασάπογλου Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος” μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Αγησίλαου Κασάπογλου ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1987 στο Ηράκλειο της Κρήτης, ιδρύοντας τα “Ακουστικά Κέντρα Κρήτης”.

Ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και εξειδικευμένων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, για την υποβοήθηση της ακοής.

Γρήγορα επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε ολόκληρη την Κρήτη με την ίδρυση πρότυπων κέντρων εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας. Έτσι δημιουργήθηκε η ανάγκη ενός σύγχρονου εργαστηρίου συντήρησης, επισκευής και κατασκευής ακουστικών βαρηκοΐας το οποίο δημιουργείται στην έδρα της επιχείρησης στο Ηράκλειο, με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και στελεχώνεται με άρτια επιστημονικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Η εμπιστοσύνη, το ενδιαφέρον αλλά και οι ανάγκες, των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ακοή τους, επιβάλλει στην εταιρία την ίδρυση και άλλων παραρτημάτων σε όλη την υπόλοιπη Κρήτη για την εξυπηρέτηση και των πιό απομακρυσμένων σημείων. Έτσι πλέον ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει ανταπόκριση στην Σητεία, τον Άγιο Νικόλαο, στις Μοίρες, στο Αρκαλοχώρι και όχι μόνο. Η εταιρία δημιουργεί την δωρεάν υπηρεσία “επίσκεψη κατ’ οίκον” και έτσι καλύπτει και όλους όσους αδυνατούν να επισκεφθούν τα πολλά πλέον σημεία εξυπηρέτησης του νησιού.

Η καθιέρωση της υπηρεσίας “επίσκεψη κατ’ οίκον” αποτελεί κύριο μέλημα της εταιρίας για τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η εταιρία πλέον με το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της το οποίο απαρτίζεται από επιστήμονες και ειδικούς τεχνικούς, άρτια εκπαιδευμένους στο εσωτερικό και το εξωτερικό, προσφέρει με υπευθυνότητα τις πλέον ολοκληρωμένες και κατάλληλες λύσεις σε προβλήματα ακοής, παρέχοντας εγγυήσεις αποτελεσματικότητας, καλής λειτουργίας με την χρήση της υπερσύγχρονης τεχνολογίας. Οι επιστήμονες και ειδικοί της εταιρίας “Κασάπογλου Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος”, διαθέτοντας εξειδικευμένη γνώση στα προβλήματα ακοής, στις επιπτώσεις στην ψυχολογία, την κοινωνικότητα, και την προφορική επικοινωνία του βαρήκοου συνανθρώπου μας, μελετούν κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνουν τις ενδεικνυόμενες εφαρμογές με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπό μας.

Η μεγάλη αποδοχή και η εμπιστοσύνη, παράλληλα με την ικανοποίηση από τους ευχαριστημένους πελάτες μας δημιούργησαν στην εταιρία την απαίτηση της επέκτασης των δραστηριοτήτων της και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Έτσι η εταιρία επεκτείνεται και δημιουργεί παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα ιδρύοντας τα “Κασάπογλου Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος”, απαριθμώντας σήμερα πλέον των τριάντα (30) καταστημάτων σε ολόκληρη την χώρα. Παράλληλα δημιουργεί άλλα δύο υπερσύγχρονα εργαστήρια κατασκευής, συντήρησης και επισκευής ακουστικών βοηθημάτων. Τα τρία (3) πλέον τεχνικά εργαστήρια σε Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη και Καβάλα αντίστοιχα, καλύπτουν την επιδίωξη της εταιρίας που είναι η άμεση και άρτια εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας με προβλήματα ακοής. Ταυτόχρονα επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε Κύπρο, Αλβανία και Ιταλία δημιουργώντας μια ισχυρή υποδομή που εγγυάται την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Η εταιρία “Κασάπογλου Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος” αξιοποιώντας την αλματώδη ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας όλες τις νέες μεθόδους εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας, όλα τα νέα υπερσύγχρονα προϊόντα που βελτιώνουν διαρκώς την ποιότητα ακοής, την ποιότητα της ζωής και εγγυάται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που επιβάλλονται από την Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή νομοθεσία και χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένα προϊόντα και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας, την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.