Μπαταρίες Rayovac 675

Μπαταρίες Rayovac

Κλείσε Ραντεβού

Οι μπαταρίες Rayovac είναι η No 1 επιλογή των ειδικών βαρηκοΐας παγκοσμίως. Με τις τελευταίες πάντα λεπτομερείς πληροφορίες για το προϊόν να είναι διαθέσιμες σε σας, έχετε όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε για να κάνετε τη σωστή επιλογή κάθε φορά.
Η μακροβιότερη στον κόσμο μπαταρία ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς υδράργυρο. Αεροστεγώς κλεισμένη με ταινία ασφαλείας σε κάθε μία μπαταρία.
Η Rayovac παρέχει τη βέλτιστη ενεργειακή λύση για όλους τους τύπους ακουστικών βαρηκοΐας. Με παγκόσμιας κλάσης τεχνικές κατασκευής και συνεχή έλεγχο της ποιότητας και βελτίωσης των μπαταριών, να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την υψηλότερη απόδοση των ακουστικών σας.

Η συνοχή του ψευδαργύρου με σχεδιασμό κυττάρων Rayovac, παρέχει ακρίβεια στην ροή του αέρα, μεγιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας και τη διατήρηση της απόδοσης. Θα έχετε μια συνεπή μπαταρία για το ακουστικό βαρηκοΐας σας που θα σας προσφέρει την ισχύ που χρειάζεστε κάθε φορά.

Εισάγουμε απευθείας από την Rayovac και διαθέτουμε όλες τις μπαταρίες για όλους τους τύπους ακουστικών βαρηκοΐας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.