Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος Κασάπογλου

Shop

Έχετε Πρόβλημα;

Έχουν Σταματήσει να Κελαϊδάνε τα Πουλιά;
Οι καθημερινοί ήχοι αποτελούν μέρος των σημαντικότερων  εμπειριών της ζωής. Έχετε δυσκολία να ακούσετε  τον ήχο μιας γάτας που  γουργουρίζει; ή το τρίξιμο του χιονιού κάτω από την μπότα σας ένα κρύο χειμωνιάτικο πρωινό; ή το κελάηδισμα των πουλιών στον κήπο σας;
Αν ναί, υπάρχει μια πιθανότητα να έχετε απώλεια ακοής και μπορεί να χρειάζεστε βοηθήματα ακοής.

Η απώλεια της ακοής εξελίσσεται σταδιακά.
Η απώλεια της ακοής συνήθως αναπτύσσεται σταδιακά, τόσο σταδιακά  ώστε δεν αντιλαμαβάνεστε  την απώλεια  των λεπτών καθημερινών ήχων. Προτού κάν  το αντιληφθείτε, θα έχετε ήδη αρχίσει να χάνετε πιό σημαντικούς  ήχους από στην καθημερινή σας ζωή, όπως είναι οι φωνές των αγαπημένων σας.

Φυσικά θα μπορούσατε να σκεφθείτε ότι η  απώλεια της ακοής σας δεν είναι αρκετά σοβαρή ώστε να σας ανησυχήσει. Όμως έστω και σε μια ήπια απώλεια ακοής, θα διαπιστώσετε ότι η ζωή σας θα βελτιωθεί σημαντικά εάν κάνετε κάτι για το πρόβλημα, για παράδειγμα να πάρετε ακουστικά βαρηκοΐας.

Έχετε απώλεια ακοής;
Πώς μπορείτε να μάθετε αν έχετε απώλεια ακοής;

Δοκιμάστε το απλό ΤΕΣΤ ΑΚΟΗΣ  παρακάτω, για να πάρετε μια ένδειξη για την κατάσταση της ακοής σας. Θα διαρκέσει μόνο ένα λεπτό αλλά θα σας δώσει πολύ χρήσιμες ενδείξεις.
Για μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της ακοής σας θα  πρέπει να επισκεφτείτε τον εξειδικευμένο ΩΡΛ ιατρό και το πλησιέστερο τοπικό μας υποκατάστημα.
 

ΤΕΣΤ ΑΚΟΗΣ

  1. Έχετε δυσκολία να καταλάβετε τους συνομιλητές σας;

  2. Αυξάνετε την ένταση της τηλεόρασης ή του ραδιοφώνου ώστε να παραπονιούνται οι γύρω σας;

  3. Σας έχουν πει ότι μιλάτε πιο δυνατά από τους γύρω σας;

  4. Έχετε αντιληφθεί να βουΐζουν τα αυτιά σας χωρίς λόγο;

  5. Εργασθήκατε ή βρεθήκατε σε θορυβώδεις χώρους;

  6. Ζητάτε συχνά από τους άλλους να επαναλάβουν κάτι;

 

Αν έστω και σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις η απάντησή σας είναι ΝΑΙ, τότε είναι πιθανό να έχετε πρόβλημα με την ακοή σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας, την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.